MOPAN Suceava

Un bărbat din oraşul Salcea s-a ales cu dosar penal şi a fost internat la Secția Psihiatrie Burdujeni după ce a provocat un scandal în propria locuinţă. Vineri, în jurul orei 21:00, poliţiştii din Salcea au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că  G. Teodor, de 64 ani, din oraşul Salcea, provoacă scandal la domiciliu.

La faţa locului a fost identificat G. Teodor, care ţipa, înjura și avea tulburări de comportament, iar în mâna dreaptă ținea un cuțit.

Având în vedere că G. Teodor se manifesta recalcitrant şi nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor de a arunca cuţitul din mână s-a procedat la imobilizarea acestuia,   fiind condus şi internat la Secția Psihiatrie Burdujeni, pentru urmarea unui tratament adecvat, având în vedere și solicitarea membrilor familiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “portul, fără drept…a cuţitului…ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, în locuri şi împrejurările în care s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică ”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava