Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Flutur, a fost invitat să facă parte din delegaţia Consiliului Românilor de Pretutindeni care, în octombrie, s-ar putea întîlni cu Papa Francisc, la Vatican. Mai mult, delegaţia care ar urma să obţină o întrevedere cu Papa Francis ar urma să-i dăruiască acestuia un scaun sculptat din lemn din Bucovina.
Declaraţia îi aparţine preşedintelui ales al Consiliului Românilor de Pretutindeni, Marius Livanu, şi a fost făcută la întîlnirea de la Palatul Administrativ cu sucevenii plecaţi la muncă în străinătate. Livanu a precizat că va propune ca şedinţa de constituire a Consiliului Românilor de Pretutindeni să aibă loc la Roma, iar cu acest prilej se intenţionează solicitarea unei audienţe la Vatican, la Papa Francisc, din care să facă parte reprezentanţi ai Diasporei, dar şi ai Consiliului Judeţean Suceava.

„Considerăm că aceasta ar fi o modalitate foarte bună de a promova Bucovina. Din acest motiv am propus să-i dăruim Papei Francisc un scaun papal din lemn din Bucovina, dar şi alte produse tradiţionale din această zonă”, a spus preşedintele ales al Consiliului Românilor de Pretutindeni.
Întîlnirea de astăzi de la Palatul Administrativ a fost convocată de preşedintele Flutur astăzi, în prima zi a programului „August-Luna Diasporei”.
La rândul său, Gheorghe Flutur a subliniat că este întru totul de acord cu iniţiativa propusă de Marius Livanu.

Un scaun papal sculptat în Bucovina va fi oferit în dar Papei Francisc, 8.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava