Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a anunțat cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul de proporții de la Palatul Administrativ din centrul municipiului. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că astăzi, comisia de cercetare de la fața locului, compusă din specialiști Inspectoratului de Poliție Județean, Poliție Criminalistică, ISU și specialiști în rețele electrice, a stabilit faptul că incendiul a izbucnit în zona unuia dintre grupurile sanitare de la nivelul mansardei. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

„Focul s-a extins în zona podului, care era puternic ventilat de golurile de aer și în care se afla o cantitate mare de materiale combustibile, îndeosebi lemn, astfel încât s-a produs o ardere generalizată, într-un timp foarte scurt. Inclusiv vântul puternic a fost factor favorizant în dezvoltarea flăcărilor”, a spus Alin Găleată.

Reamintim că mansarda Palatului Administrativ din Suceava a luat foc ieri dimineață, incendiul fiind stins în totalitate după circa șapte ore. În Palatul Administrativ funcționează Consiliul Județean și Prefectura Suceava.

Un scurtcircuit produs într-o toaletă a provocat incendiul masiv de la Palatul Administrativ din Suceava, 2.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava