• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un singur cetățean a participat, astăzi, la dezbaterea organizată de Primăria Suceava pe tema bugetului pe anul în curs. Mariana Ungureanu le-a spus primarului Ion Lungu, viceprimarilor Lucian Harşovschi şi Marian Andronache, şi celorlalţi reprezentanţi ai primăriei prezenţi la discuţii că este nemulţumită că de 15 ani nu s-a făcut nici o reparaţie la parcarea de pe strada Victoriei, din cartierul Obcini.

Totodată, femeia a spus că iluminatul public de pe strada Victoriei este prost şi că locul de joacă de lîngă blocul E 20 nu arată foarte bine. Viceprimarul Andronache i-a spus doamnei că o parte din terenul unde se află locul de joacă a fost retrocedat. Primarul Lungu şi-a notat problemele ridicate de Mariana Ungureanu şi a ţinut să sublinieze că legea nu-l obligă să consulte populaţia cu privire la configuraţia bugetului, însă face acest lucru din respect pentru cetăţeni. Ion Lungu a amintit că a avut consultări cu directorii de şcoli, cu şefii de asociaţii de proprietari şi cu aleşii locali.

Un singur cetățean a participat la dezbaterea organizată de Primăria Suceava pe tema bugetului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava