MOPAN Suceava

Un singur cetățean a participat, astăzi, la dezbaterea organizată de Primăria Suceava pe tema bugetului pe anul în curs. Mariana Ungureanu le-a spus primarului Ion Lungu, viceprimarilor Lucian Harşovschi şi Marian Andronache, şi celorlalţi reprezentanţi ai primăriei prezenţi la discuţii că este nemulţumită că de 15 ani nu s-a făcut nici o reparaţie la parcarea de pe strada Victoriei, din cartierul Obcini.

Totodată, femeia a spus că iluminatul public de pe strada Victoriei este prost şi că locul de joacă de lîngă blocul E 20 nu arată foarte bine. Viceprimarul Andronache i-a spus doamnei că o parte din terenul unde se află locul de joacă a fost retrocedat. Primarul Lungu şi-a notat problemele ridicate de Mariana Ungureanu şi a ţinut să sublinieze că legea nu-l obligă să consulte populaţia cu privire la configuraţia bugetului, însă face acest lucru din respect pentru cetăţeni. Ion Lungu a amintit că a avut consultări cu directorii de şcoli, cu şefii de asociaţii de proprietari şi cu aleşii locali.

Un singur cetățean a participat la dezbaterea organizată de Primăria Suceava pe tema bugetului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava