Muzeul Bucovinei

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 264 de persoane diagnosticate cu COVID și 90 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean exista un singur pat disponibil pentru pacienți COVID. Totodată, erau 24 de ventilatoare libere, din care 7 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 422 de paturi libere, din care 80 pentru pacienți COVID-19, 243 în sectorul non-COVID și 99 pentru zona tampon.

Din totalul celor 412 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 146 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 72 pacienți sunt în zona tampon și 194 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).  Din cei 146 pacienți diagnosticați Covid-19, 11 prezintă forme ușoare, 81 au forme medii ale bolii, 35 prezintă forme severe, 19 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia 2 pacienți sunt ventilați neinvaziv și 11 ventilați invaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 55 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (3 cu forme ușoare, 40 prezentând forme medii, 10 forme grave și 2 pacienti în formă critică) și 6 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 30 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt  internati 2 pacienti.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 22 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 21 prezintă forme medii și unul forme grave, 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 13 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 18 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (4 forme medii și 4 cu forme grave) și o  persoana suspecta de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (3 cu forme ușoare și 11 prezentând forme medii) și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 30 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 9 pacienți diagnosticați cu Covid-19 ( 8 cu forme ușoare și 1 persoana cu forme medii), fiind libere un număr de 16  locuri în sectorul Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava