Concert pascal
MOPAN Suceava

Astăzi am fost la controlul ortopedic. Medicii spun că totul merge bine după operație și că Diana va putea reîncepe chimioterapia. De mâine se va relua tratamentul cu a doua cură de citostatice din cele șase. Vă rugăm din suflet să-i fiți alături Dianei în lupta ei pentru viață!

În sfârșit o veste bună după atâtea momente critice din viața Dianei Munteanu, o fată de 14 ani bolnavă de o formă agresivă de cancer. După luni de chimioterapie și o operație făcută în Italia, a scăpat de amputarea piciorului, dar boala s-a întors mai puternic, afectându-i mâna dreaptă.

Ni s-a spus că există posibilitatea de a-i amputa mâna… Să fim pregătiți și pentru asta… Am trăit iadul!, ne povestea cu puțină vreme în urmă mama Dianei.

Luna trecută a fost operată din nou și, cel puțin pentru moment, lucrurile sunt pozitive. Pentru a reuși să iasă și din această grea încercare, fata are nevoie de 36.516 € pentru a-și continua tratamentul și procedurile medicale ce vor urma de acum înainte.

După tot tumultul prin care a trecut întreaga familie, o mână de ajutor e o mană cerească. Noi putem fi această mână de ajutor, prin donațiile noastre. Nu e nimic mai simplu decât să trimiți un SMS cu textul DIANA la numărul 8832. Astfel, dai 2€ pentru salvarea unei vieți, pentru șansa unui viitor pentru o fată mult prea dur lovită de viață de la vârstă atât de fragedă.

Minunile se pot face cu resurse mici, dar cu voință mare. E suficient să dăruiești, puținul tău se va face mult alături de puținul nostru. Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate transforma viața acestei tinere. Avem o nouă șansă de a arăta vieții că împreună suntem mai puternici decât un diagnostic crunt! Donează și tu pentru Diana!

Doneaza online pentru Diana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava