MOPAN Suceava

În noaptea de joi spre vineri, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată cu privire la faptul că în centru satului Neagra Șarului a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător nu deține permis de conducere.

Pe terenul proprietatea Primăriei din Șaru Dornei, poliţiştii au identificat un autoturism fără numere de înmatriculare, iar în habitaclu nu au fost identificate persoane. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că autoturismul implicat în accident a fost condus de un bărbat de 20 de ani, din comuna Șaru Dornei, care nu deține permis de conducere, aflându-se sub control judiciar pentru infracțiuni la regimul rutier. Tânărul a fost identificat la ora 2:30 pe terasa unui bar din satul Neagra Șarului, comuna Șaru Dornei. De asemenea fiind interogată baza de date s-a constatat faptul că autoturismul nu figurează înmatriculat.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest şi a rezultat o valoare de 0,36 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, în urma cererii formulate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra-Dornei, la sesizarea organelor de poliție judiciară, Judecătoria Vatra-Dornei s-a dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar a inculpatului, cu măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, care va fi emis la data rămânerii definitive a încheierii. Tânărul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava