Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au continuat cercetările în cazul unui accident din data de 13 iunie 2022, în urma căruia un șofer care conducea o mașină pe D.J. 178, în interiorul localității Bălăceana, a acroșat un pieton și a părăsit ulterior locul accidentului.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior și au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool în aerul expirat. Ulterior acestuia i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările au fost continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”,  faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2, 3  din Codul Penal, ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, faptă prev. şi ped. de art. 338 alin. 1 din Codul Penal și de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” faptă prev. şi ped. de art. 338 alin. 1 din Codul Penal și în urma probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspect, fiind, de asemenea, dispusă reținerea șoferului pentru o perioadă de 24 ore.

Acesta a fost condus la I.P.J. Suceava – Centrul de Reținere și Arest Preventiv unde a fost pusă în executare ordonanța.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava