• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un șofer băut a fost prins pe o stradă din Suceava după ce a depășit viteza legală de circulație. Sâmbătă, în jurul orei 23:20, un echipaj rutier din cadrul Biroului Rutier Suceava care se afla în patrulare în municipiul Suceava, cu aparatul radar, a depistat un autoturism încălcând regimul legal de viteză pe strada Cuza Vodă.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 31 ani, din municipiul Suceava.  Bărnatul emana halenă alcoolică motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava ,unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele șoferului s-a întocmit un dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava