MOPAN Suceava

Un şofer băut a fugit de la locul accidentului după ce a derapat cu maşina într-o curbă periculoasă şi a lovit din plin un alt autoturism care circula regulamentar. Accidentul a avut loc vineri dimineaţa, pe str. Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, o persoană neidentificată în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, nu a redus și adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu gheață și zăpadă, a intrat în derapaj și pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Nissan, condus regulamentar din sensul opus de un bărbat de 35 ani, localnic. În urma impactului, şoferul maşinii Nissan, de 35 de ani, și un pasager de 26 ani din localitate au suferit leziuni uşoare. Şoferul autoturismului Skoda a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.
Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ulterior, în jurul orei 10:10, la sediul Poliţiei din Câmpulung Moldovenesc s-a prezentat un bărbat de 46 ani din comuna Dorna Arini, care a declarat că el a condus autoturismul marca Skoda la momentul producerii accidentului.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, 20 mg/l, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
În urma cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava