Concert pascal
MOPAN Suceava

Politiștii din cadrul Politiei Orașului Salcea au continuat cercetarile într-o cauza privind infractiuni la regimul rutier, dispunand retinerea barbatului banuit de comiterea faptelor pentru 24 ore.

La data de 03.10.2022, orele 20:33, lucratorii Politiei Salcea, au fost sesizati telefonic, de catre un participant la traffic că în timp ce se deplasa la volanul autoturismului personal, pe DJ208B, la intrarea în Dumbraveni un alt autoturism, care venea din sens opus, pe directia Dumbraveni spre Siminicea a intrat în coliziune cu autoturismul sau și a plecat de la fata locului.

Avand în vedere faptul ca autoturismul a plecat de la fata locului și existand suspiciunea ca șoferul acestuia se afla sub influenta alcoolului, politiștii s-au deplasat catre Siminicea iar la intrarea în localitate, a fost identificat, stationat în afara partii carosabile, un autoturism ce prezenta avarii în partea stanga fata. De asemenea, a fost identificat țoferul acestui autoturism, respectiv un barbat de 41 ani cu domiciliul în Siminicea,.

Întrucat șoferul de 41 ani emana halena alcoolica s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest indicand o alcoolemie de 0,92 mg/I alcool pur în aerul expirat. Dupa testare, conducatorul auto a fost introdus în autospeciala de politie pentru a fi transportat la o unitate medicala, dar a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat. La Spitalul Judetean ,,Sf. loan cel Nou”, Suceava, sectia U.P.U în prezenta medicului de garda, șoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sange și examinarea medicala.

În cursul zilei de ieri în urma activitatilor de cercetare penale desfașurate de catre politiștii din Salcea, s-a dispus efectuarea în continuare a urmaririi penale fata de suspectul de 41 ani, pentru savarșirea infractiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Fata de barbat politiștii au dispus masura retinerii preventive pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În cursul zilei de joi, 6.10.2022, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava în vederea dispunerii de masuri preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava