MOPAN Suceava

Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată sâmbătă la 112 despre faptul că, pe raza comunei Mălini circulă un autoturism al cărui conducător auto pare sub influența alcoolului și era să accidenteze un grup de muncitori.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului au stabilit faptul că sâmbătă, la ora 13.00, în timp ce apelantul executa lucrări de canalizare cu alți colegi pe str. Morii din comuna Mălini, în zonă a pătruns autoturismul condus de un localnic de 46 de ani, care a intrat în curtea unei societăți comerciale din vecinătate, locație în care a fost depistat de polițiști.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Un şofer băut era să intre cu maşina într-un grup de muncitori care lucrau la canalizarea din Mălini, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava