• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un fălticenean aflat sub influența băuturilor alcoolice care a fost prins la volan are dosar penal după ce a refuzat să i se recolteze probe biologice. În cursul zilei de vineri, în jurul orei 17.15, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Crișan din localitate, un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar conducătorul auto se află sub influența alcoolului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe strada Crișan din localitate, un bărbat de 47 de ani, din județul Vrancea, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit partea carosabilă.
Având în vedere că emana halenă alcoolică, șoferului i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz de recoltare probe biologice”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava