MOPAN Suceava

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 4:00, Poliția Suceava a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că un drum județean din comuna Baia a avut loc un accident rutier soldat cu victime, iar conducătorul auto a plecat de fața locului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce se deplasau  cu un atelaj hipo pe  drumul județean, în afara localității Baia, doi minori de 12 și 14 ani, ambii din localitate, au fost loviți de un autovehicul, al cărui șofer nu a oprit și a plecat de la fața locului. În urma impactului a rezultat rănirea minorului de 12 ani și vătămarea  ușoară a celui de 14 ani, care au fost transportați cu  ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma cercetărilor făcute de polițiști, în jurul orei 07.30 a fost identificată autoutilitara implicată în accident și conducătorul auto, un localnic de 29 de ani, care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Ulterior, bărbatul de 29 de ani a fost prezentat Judecătoriei Fălticeni, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ,,conducerea sub influența alcoolului” și ,,conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”. În baza mandatului, inculpatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, iar autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul poliției.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava