Concert pascal
MOPAN Suceava

Un șofer beat a acroșat o mașină parcată pe o stradă din Rădăuți după care a fugit de la locul accidentului. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, sâmbătă seara, polițiștii din Rădăuți au fost sesizați prin „112” cu privire la faptul că un conducător auto a provocat o tamponare după care a plecat de la fața locului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că sâmbătă, în jurul orei 18.40, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Andronic Motrescu din Rădăuți, un bărbat de 49 de ani din comuna Horodnic de Sus, a acroșat un autoturism parcat, după care și-a continuat deplasarea către comuna Horodnic de Jos.
Vehiculul în cauză a fost identificat pe DN 2H, la intrarea în comuna Horodnic de Jos.
Având în vedere că emana halenă alcoolică, șoferul de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava