Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Vultureşti s-a ales cu dosar penal după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu maşina într-un pod, după care a fugit de la locul accidentului. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de sâmbătă, la ora 11:35, postul de poliţie Vulturești a fost sesizat despre faptul că pe drumul comunal din zona centrală a satului Hreațca, comuna Vulturești, un autoturism a lovit un podeț, iar conducătorul auto a plecat de la locul accidentului.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la volanul maşinii se afla un localnic în vârstă de 52 ani, care în timp ce conducea autoturismul a pierdut controlul direcţiei de mers, izbindu-se frontal într-un cap de pod, după care, a plecat cu autoturismul la domiciliul său.

Cel în cauză a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti, însă cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul posedă permis de conducere pentru o altă categorie decât cea pentru autoturismul condus.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul” și „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava