Concert pascal
MOPAN Suceava

Un fălticenean în vârstă de 38 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan şi a intrat cu maşina într-un stâlp. Potrivit unui comunicat de presă, la primele ore ale zilei de duminică, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe str. Ion Creangă din municipiul Fălticeni s-a produs un eveniment rutier iar conducătorul auto se află sub influența alcoolului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe str. Ion Creangă din municipiul Fălticeni, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de pe partea stângă a drumului. În urma accidentului, a rezultat doar avarierea autoturismului, şoferul refuzând deplasarea la spital cu ambulanța sosită la fața locului.
Având în vedere că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava