MOPAN Suceava

Un şofer de 23 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice este cercetat de poliţişti după ce a pierdut controlul asupra maşinii şi a avariat alte trei autoturisme. În dimineaţa uilei de vineri, în jurul orei 04.35, C. Ionuț de 23 ani, din comuna Gălănești, în timp ce conducea autoturismul în interiorul localităţii Milişăuţi, pe D.N. 2H, datorită neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe acostamentul din stânga, unde a intrat în coliziune cu un pom ornamental și cu un autoturism parcat în afara părții carosabile. În urma coliziunii autoturismul lovit a fost proiectat în alt autoturism parcat, care, la rândul său a fost proiectat în alt vehicul aflat în staţionare. Toate cele trei autoturisme erau parcate în afara părții carosabile.
Totodată, în urma coliziunii, a rezultat rănirea conducătorului auto C. Ionuț și a pasagerul său, M. Mihai de 20 ani, din municipiul Rădăuţi.
C. Ionuț a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate totodată probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un şofer beat a pierdut controlul maşinii şi a avariat alte trei autoturisme, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava