Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer din Rădăuţi aflat sub influenţa băutirlor alcoolice a fost prins de poliţişti după ce a fost implicat într-un accident. Sâmbătă seara, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de un bărbat de 39 de ani, din localitate, despre faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe str. Piața Unirii a fost implicat într-o tamponare, iar şoferul celuilalt autoturism și-a continuat deplasarea până pe strada Putnei, existând suspiciunea că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat cele două maşini în faţa unui imobil de pe str. Putnei. Maşinile prezentau avarii ușoare, lângă acestea fiind şi cei doi şoferi, bărbatul de 39 de ani și celălalt, de 38 de ani, localnic.
Şoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 39 de ani și de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru cel de 38 de ani, care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava