• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a accidentat grav după ce a căzut cu maşina în albia unui pârâu. Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 20:15, pe drumul judeţean 177A, în interiorul localităţii Stulpicani. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, un bărbat de 51 ani, din comuna Ostra, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un pilon din beton după care a căzut în albia pârâului „Suha”, la o diferenţă de nivel de 7 metri.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, precum şi rănirea uşoară a trei pasageri cu vârste cuprinse între 5 şi 33 ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava