MOPAN Suceava

Polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați la 112, de către un localnic despre faptul că în timp ce se deplasa cu mopedul spre domiciliu a fost acroșat din spate de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 45 ani, din comuna Zamostea, care era sub influența băuturilor alcoolice.

În urma deplasării la fața locului, a fost identificat apelantul, care nu a suferit leziuni și nu a necesitat îngrijiri medicale, însă mopedul se afla căzut în șanțul de pe partea dreaptă a drumului DC 36, direcția Ciomârtan-Corpaci și prezenta avarii.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că autoturismul care a intrat în coliziune cu mopedul afost condus de bărbatul de 45 de ani, care a coborât din autoturism, a discutat cu victima și avea un comportament agitat.

În continuare s-a procedat la deplasarea la domiciliul șoferului, unde a fost identificat și s-a constatat că se afla în stare de ebrietate, prezentând halenă alcoolică și având un comportament recalcitrant la adresa lucrătorilor de poliție, motiv pentru care i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, dar a refuzat.

În aceste condiții, a fost condus la Spitalul orășenesc Siret pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge unde acesta, în prezența cadrelor medicale, a refuzat să i se preleveze mostre biologice de sânge, refuzând, totodată, să semneze vreun document întocmit de cadrele medicale sau de către polițiști.

Totodată s-a stabilit că la 13.06.2020 bărbatul de 45 de ani nu a avut drept de conducere, ca urmare a faptului că la 28.05.2020, lucrătorii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, înregistrându-se dosarul penal.

Astfel că, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava