MOPAN Suceava

Luni seară Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe DJ 208B din localitatea Siminicea a avut loc un eveniment rutier, iar conducătorul auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea ansamblul format din motocultor și remorcă pe raza localităţii Siminicea, un localnic de 40 de ani a avariat autoturismul aparţinănd unei femei din comuna Dumbrăveni, care era parcat pe marginea drumului.

Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 40 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar ansamblul format din motocultor cu o axă și remorcă nu sunt înregistrate/înmatriculate.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat ori neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate ori neînregistrate”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava