MOPAN Suceava

Sâmbătă, în jurul orei 11:30, Poliția din Rădăuți a fost sesizată cu privire la faptul că pe str. Volovățului s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul autoturismului implicat fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au stabilit că la volanul mașinii se afla un bărbat de 29 ani, din Bălcăuți, care conducea autoturismul pe str. Volovățului, din Rădăuți, către str. Mihai Viteazul. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, acroșând cu partea din dreapta față a autoturismului colțul unui imobil, rezultând pagube materiale.

Șoferul a fost condus la sediul Poliției mun. Rădăuți, unde s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul din Rădăuți, unde în prezența medicului de gardă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Efectuându-se verificări, s-a constatat faptul că șoferul nu posedă permis de conducere auto.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere  unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336, al. 1 din Codul Penal și infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art. 335, al. 1, din Codul Penal, cu aplicarea art. 38, al. 2 din Codul Penal, ce va fi soluționat procedural de lucrătorii Compartimentului Rutier Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava