Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:45, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un bărbat care conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat în fața unei locuinței, după care a plecat de la locul faptei. În urma căutărilor efectuate a fost identificat șoferul implicat în evenimentul rutier și având în vedere că acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru recoltarea a două probe biologice. Fiind interogate bazele de date s-a constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 Cod Penal și ”Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava