Concert pascal
MOPAN Suceava

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice și care nu are permis de conducere s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fugă de polițiști. În după amiaza zilei de sâmbătă, în timp ce acționa pe DN 2, în comuna Grănicești, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret a înregistrat cu aparatul radar un autoturism înmatriculat în străinătate care rula cu viteza de 84 km/h, în localitate, motiv pentru care, s-au efectuat semnale acustice și luminoase de oprire, însă conducătorul auto le-a ignorat și și-a continuat deplasarea.

Poliţiştii au început urmărirea autovehiculului, ia la un moment dat şoferul a oprit brusc, a coborât și a fugit pe un câmp agricol din apropiere, fiind prins însă de polițiști și condus la sediul poliției.

Conductorul auto, identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 33 de ani, din comuna Dornești a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, eliberat de autorităţile române.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de  „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava