Concert pascal
MOPAN Suceava

Un șofer beat și fără permis s-a ales cu dosare penal după ce a încerct să fugă de polițiștii care au vrut să-l oprească. În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 13:10, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, care acționau pe raza comunei Frătăuții Noi, pe DJ 178 C  Frătăuții Noi, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare care se deplasa pe direcția Costișa spre centrul comunei Frătăuții Noi. În acel moment, conducătorul autoturismului a schimbat brusc direcția de mers spre dreapta, pe un  drum comunal, fiind blocat de polițiști după aproximativ 500 de metri.
Șoferul, în vârstă de 41 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a fost verificat în bazele de date și s-a constatat faptul că nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule. Având în vedere că emana halena alcoolică șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, loc unde, în prezența cadrelor medicale a refuzat.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava