Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer care nu avea dreptul să conducă în România a încercat să fugă din faţa poliţiştilor după ce aceştia au încercat să oprească maşina pe care o conducea. Într-un comunicat de presă al IPS Suceava se precizează că polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu pe D.J. 178 C, pe raza comunei Bilca, au efectuat semnal regulamentar de oprire prin folosirea semnalelor acustice și luminoase, unui autoturism care se deplasa din sens opus.

În acel moment, de la volanul autoturismului a coborât un bărbat care a fugit și a intrat în curțile unor localnici, fiind de către agenții de poliție. După o distanță de circa 600 de metri, bărbatul a fost prins și încătușat. Poliţiştii l-au  identificat ca P. Adrian, din orașul Vicovu de Sus.

P. Adrian a prezentat pentru control permisul de conducere provizoriu, pentru categoria ”A și B”, emis la data de 10 martie 2011, de către autoritățile din Marea Britanie, deși nu avea drept de conducere a autovehiculelor pe teritoriul statului român.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde a refuzat să îi fie prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

I s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România și refuzul conducătorului unui autovehicul, de a se supune recoltării probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava