MOPAN Suceava

Un șofer cu o alcoolemie record de 2,10 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără permis s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu mașina într-un gard. Potrivit Poliției Suceava, duminică, în jurul orei 18:50, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin „112” de către un bărbat de 37 de ani, din comuna Gălănești, cu privire la faptul că o persoană a intrat cu mașina în gardul care împrejmuiește ferma pe care o deține în aceeași comună. Din verificări s-a stabilit faptul că în accident a fost implicată o autoutilitară aparținând unui bărbat de 35 de ani din comuna Gălănești. Fiind audiat, acesta a declarat faptul că în cursul zilei de duminică, în jurul orelor 18.30, i-a încredințat autoutilitara unui tânăr de 29 de ani, din comuna Gălănești.
După ce a fost găsit, tânărul de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 2.10 mg/l alcool pur în aerul expirat iar ulterior i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Efectuându-se verificări suplimentare, polițiștii au constatat că tânărul de 29 de ani nu posedă permis de conducere.
S-a întocmit dosar penal față de tânărul de 29 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și față de bărbatul de 35 de ani  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere sau se află sub influența băuturilor alcoolice”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava