Concert pascal
MOPAN Suceava

Un șofer în vârstă de 58 de ani, care avea alcoolemie record de 2,29 alcool pur în sânge a ajuns în arestul Poliției Suceava. Bărbatul a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice la începutul lunii iunie, după ce Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că un autoturism circulă sinuos și conducătorul auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice. La ieșirea din comuna Dumbrăveni spre jud. Botoșani, la circa 2 km, au fost oprit autoturismul indicat la volanul căruia se afla un bărbat de 58 ani, din com. Brăiești, județul Botoșani. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost condus la sediul Poliției Orașului Salcea pentru a fi testat cu aparatul etilotest. Deși a suflat de mai multe ori, din cauza stării în care se afla și pentru că nu a respectat indicațiile polițistului, nu s-a putut stabili concentrația de alcool pur în aerul expirat.

În aceste condiții șoferul a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de ieri, 2 iulie, în urma completării probatoriului cu rezultatele toxicologice, s-a stabilit că în momentul în care bărbatul a fost oprit de polițiști, acesta a condus autoturismul având o îmbibație alcoolică în sânge de 2,29 alcool pur în sânge, motiv pentru care, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect. Tot vineri, după audiere, s-a luat măsura reținerii preventive pentru 24 de ore fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava