Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seara, la ora 20:20, un echipaj de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, a efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa dinspre comuna Fundu Moldovei spre Pojorâta. La volanul autoturismului se afla un bărbat  de 51 ani, din Fundu Moldovei, acesta prezentând un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene.

Cu privire la permisul de conducere prezentat, s-a constatat că documentul prezintă suspiciuni cu privire la legalitatea acestuia, existând posibilitatea de a prezenta un document fals. Astfel s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date ocazie cu care s-a constatat faptul că șoferul nu  figurează ca deținător de permis de conducere valid pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal cu numărul  pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’ faptă prev. si ped de art. 335 alin (1)  din Codul Penal, ”falsul material în înscrisuri oficiale” faptă prev. si ped de art. 320 alin (1)  din Codul Penal, ”uzul de fals” faptă prev. si ped de art. 323 alin (1)  din Codul Penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul Penal, totodată procedându-se la ridicarea permisului de conducere în vederea stabilirii veridicității acestuia.

Un șofer din Fundu Moldovei, prins în trafic cu un permis de conducere italian fals, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava