MOPAN Suceava

La data de 19 noiembrie orele 21.30 patrula de siguranță publică din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți fiindIn exercitarea atributiilor de serviciu, respectiv în serviciul de patrulare, supraveghere și  controlul circulatiei rutiere, a oprit pe D.C. 40 C din satul Românești comuna  Grănicești o autoutilitară.

În urma controlului efectuat, la volanul autoutilitarei a fost identificat șoferul în varsta de 37 ani, din Grănicești care a declarat că a condus autoutilitara, de la domiciliul sau din satul Românești spre locuința mamei sale, cca. 2 km, fără a poseda permis de conducere auto. Procedându-se la verificarea  celui în cauza în bazele de date, s-a constatat ca șoferul nu figureaza în evidențe cu permis de conducere auto. În cauza s-alntocmit dosar de cercetare penală pentru savarșirea infractiunii de ,,Conducerea unui vehicul fara permis de conducere” fapta prev. și  ped. de art. 335 alin. 1 din Codul Penal. Cercetarile sunt continuate de lucratorii Postului de Politie Granicești, cauza urmand a fi solutionata procedural.

Un șofer din Grănicești o să-și amintească toată viața de drumul de doi kilometri parcurs cu mașina până la locuința mamei sale, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava