MOPAN Suceava

Un şofer din Milişăuţi, băut, fără permis şi care a condus o maşină neînmatriculată a încercat să fugă de poliţiştii care au vrut să-l oprească în trafic. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce acționa pe raza municipiului Rădăuți, un echipaj de poliție a observat un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu al cărui şofer la vederea autospecialei de poliție a oprit brusc pe partea dreaptă a străzii Calea Cernăuți, iar cei patru ocupanți au coborât în grabă intenționând să fugă. Aceştia au fost urmăriți, interceptați și legitimați de polițiști.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat de 26 de ani din orașul Milișăuți.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul nu este înmatriculat, numerele de înmatriculare provizorie aplicate aparținând unui alt vehicul. Având în vedere că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Un şofer din Milişăuţi, băut, fără permis şi care a condus o maşină cu numere false a încercat să fugă de poliţişti, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava