Sâmbătă seară în jurul orei 22.35 patrula de siguranță publică, din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni a procedat la oprirea regulamentară pe str. Nicolae Iorga, a unui autoturism care prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare.
Cu această ocazie s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din mun. Suceava.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică și a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier Suceava, unde a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, solicitând recoltarea de probe biologice
Ca urmare a acestui fapt, șoferul a fost condus la UPU Suceava, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, la ora 23.01, conducătorul auto refuzând recoltarea celei de a doua probe.
În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Conducătorul auto a fost sancționat conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid 19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava