Comenzi MOPAN Suceava

Poliţia oraşului Vicovu de Sus, a fost sesizată sâmbătă la 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Cernăuți, pe raza orașului Vicovu de Sus, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului.
Din declarația părții vătămate, o femeie în vârstă de 68 ani, localnică, a rezultat că în jurul orei 10:00, a traversat strada Calea Cernăuți, pe lângă o bicicletă, moment în care a fost acroșată de către un autoturism.
După impact conducătorul autoturismului a oprit, după care a plecat de la fața locului.
În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate s-a reușit identificarea conducătorului auto, în persoana unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din oraș Vicovu de Sus, acesta aflându-se la domiciliu, loc în care a fost identificat și autoturismul implicat în accident.
Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care șoferul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuţi în vederea recoltării de probe biologice.
Cercetările sunt continuate privind săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, şi ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava