Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer de 20 de ani a reuşit să provoace un accident la doar două zile după ce a obţinut permisul de conducere. Accidentul a avut loc vineri, 21 septembrie, la volanul maşinii aflându-se Constantin V., din Gura Humorului. Acesta se afla cu maşina pe D.N. 17, în afara oraşului Gura Humorului, iar la un moment dat a făcut un viraj la dreapta şi a intrat pe drumul de acces către groapa de gunoi a oraşului. În acel moment, datorită faptului că nu s-a asigurat corespunzător, dar şi datorită lipsei de experienţă în conducere a intrat în coliziune frontală cu unul din vagoanele trenului Suceava – Câmpulung Moldovenesc.

În urma impactului nu au rezultat victime, trenul Suceava – Câmpulung Moldovenesc având la sosire o întârziere de 6 minute, iar în urma impactului cu autoturismul nu a fost avariat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. V. Constantin a obţinut permisul de conducere în cursul zilei de miercuri, 19 septembrie, în prezent deţinând o dovadă înlocuitoare cu valabilitate de 15 zile.

Tânărul a fost amendat cu suma de 630 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava