Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, în jurul orei 21:30, o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică – Compartimentul de Siguranță Publică, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe str. Ștefan cel Mare din Rădăuți, a observat în trafic o autoutilitară ce se deplasa către Marginea și care a depășit pe linie continuă un alt autoturism.

Având în vedere că șoferul nu a putut prezenta pentru control o carte de identitate și un permis de conducere, acesta a fost condus la sediul Poliției Rădăuți.

S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române a șoferului, stabilindu-se că acesta este un bărbat de 40 ani din mun. Rădăuți și că are permisul de conducere anulat.

Având în vedere probatoriul administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului de caz în vederea luării unei măsuri preventive.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava