Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seara, polițiștii Poliției orașului Frasin în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, control și supraveghere al traficului rutier pe raza comuni Stulpicani, pe DJ 177A, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire pentru control al unui autoturism care avea direcția de deplasare Frasin spre Stulpicani. Conducătorul autoturismului s-a conformat, oprind autoturismul pe partea dreaptă a sensului de mers, iar în momentul în care polițiștii s-au apropiat de autovehicul au observat că șoferul a intenționat să facă schimb de locuri cu pasagerul din dreapta spate a autovehiculului. În continuare s-a procedat la legitimarea șoferului de 33 ani dar și a tuturor persoanelor aflate în autovehicul.

Șoferul nu mirosea a alcool, dar cu acordul acestuia a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest marca DRAGER, rezultatul fiind negativ. Fiind verificat în bazele de date s-a stabilit faptul că șoferul de 33 ani nu figurează cu dreptul de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de către lucrătorii Poliției orașului Frasin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. (1) din Codul Penal, urmând a se face propunere procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Un șofer fără permis a încercat să facă schimb de locuri cu un pasager pentru a scăpa de polițiști, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava