MOPAN Suceava

Un tânăr de 21 de ani din comuna Dărmănești s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără permis și a încercat să fugă de polițiși. Potrivit unui comunicat de presă, un echipaj rutier care acționa în noaptea de vineri spre sâmbătă pe str. Grigore Alexandru Ghica, din Suceava, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate. Conducătorul auto nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea în viteză, după care, a oprit brusc maşina și a fugit de la faţa locului. În urma activităţilor operative și de cercetare derulate, șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Dărmăneşti.
Din interogarea bazelor de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul pe care l-a condus este neînmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul  neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava