• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un șofer fără permis, din Rădăuți, a s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fugă de polițiștii care au vrut să-l oprească în trafic. Potrivit unui comunicat de presă, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23:40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Ștefan cel Mare din municipiu. Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre direcția comunei Marginea, după care, a efectuat manevra de întoarcere continuând deplasarea spre strada Piața Unirii. La intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Spitalului, șoferul a efectuat viraj la dreapta, moment în care a pierdut controlul mașinii, intrând în coliziune cu bordura ce delimitează trotuarul de carosabil. Șoferul a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani din municipiul Rădăuți. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava