Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 7 august orele 03:15, polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112  cu privire la faptul că un autoturism a intrat în porțile de acces ale casei unui localnic.

Un bărbat de 21 ani din satul Călinești a condus autoturismul pe DJ 209D, din direcția Dărmănești – Todirești, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu două autoturisme parcate în afara părții carosabile, apoi în porțile de acces ale unui imobil din satul Dărmănești.

La sosirea organelor de poliție la fața locului, șoferul a fost identificat lângă autoturism, acesta declarând verbal faptul că el a condus și provocat accidentul rutier, fiind singur în autoturism, refuzând îngrijiri medicale și precizând faptul că a consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Sf. Ioan cel Nou Suceava în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336, alin. 1 din C.P., urmând a fi soluționat procedural de către polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești.

Un șofer sincer în fața polițiștilor, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava