MOPAN Suceava

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de mai multe persoane în apropierea clubului Ranch de pe strada Universităţii din Suceava. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:00, membrii unui echipaj de jandarmerie au observat faptul că în imediata apropiere clubului Ranch trei tineri lovesc o altă persoană cu pumnii și picioarele.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce se aflau în club, C. Petru, de 36 de ani, din comuna Fântânele, a avut o altercație verbală cu R. Alexandru, de 27 de ani, din Suceava, după care l-a lovit pe acesta cu o sticlă în zona capului. În sprijinul lui R. Alexandru au intervenit I. Ionuț, de 28 de ani, din comuna Șcheia și A. Cătălin, de 30 de ani, din Suceava, cele patru persoane ieşind din local, continuând să se bată în afara acestuia.

În urma loviturilor primite, C. Petru a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a fost internat.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar R. Alexandru, I. Ionuț și A. Cătălin au fost predați Poliției Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava