• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de mai multe persoane în apropierea clubului Ranch de pe strada Universităţii din Suceava. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:00, membrii unui echipaj de jandarmerie au observat faptul că în imediata apropiere clubului Ranch trei tineri lovesc o altă persoană cu pumnii și picioarele.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce se aflau în club, C. Petru, de 36 de ani, din comuna Fântânele, a avut o altercație verbală cu R. Alexandru, de 27 de ani, din Suceava, după care l-a lovit pe acesta cu o sticlă în zona capului. În sprijinul lui R. Alexandru au intervenit I. Ionuț, de 28 de ani, din comuna Șcheia și A. Cătălin, de 30 de ani, din Suceava, cele patru persoane ieşind din local, continuând să se bată în afara acestuia.

În urma loviturilor primite, C. Petru a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a fost internat.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar R. Alexandru, I. Ionuț și A. Cătălin au fost predați Poliției Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava