• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Suceveanul Andrei Tailup a cîştigat titlul „Coordonatorul de voluntari al anului”. El este liderul voluntarilor de la Crucea Roşie Suceava. Directorul filialei de Cruce Roşie, Corneliu Dediu, a afirmat că Andrei Tailup a fost desemnat cîştigător în timpul celei de-a III-a ediţii a Galei Naţionale a Voluntarilor. El a spus că evenimentul a fost organizat, aseară, la Bucureşti, de Federaţia Volum, în prezenţa unor personalităţi din lumea sportului şi din mass-media. Corneliu Dediu a adăugat că Federaţia Volum reuneşte 60 de ONG-uri şi reprezintă mişcarea de voluntariat din România în dialogul cu instituţiile publice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava