• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un sucevean a înjunghiat de mai multe ori un bărbat pentru un loc de parcare. Totul s-a întâmplat luni seara pe strada Jean Bart din municipiul Suceava. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, în urma unui conflict spontan privind locul de parcare al autoturismelor, precum şi ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 51 de ani, din Suceava, l-a înjunghiat cu un cuțit pe un bărbat de 44 de ani în zona toracelui, provocându-i leziuni. Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava. În urma investigaţiilor, medicul legist a stabilit că victima prezintă trei plăgi în zona toracelui, fără ca viaţa bărbatului de 44 de ani nu a fost pusă în primejdie. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorul criminalist dispunând reţinerea inculpatului pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava