Concert pascal
MOPAN Suceava

Un șofer din municipiul Suceava aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a ales cu dosar penal după  ce a lovit un minor care se afla pe bicicletă, iar apoi a fugit de la locul accedidentului. Poliția Suceava a fost sesizată vineri, în jurul orei 15:00, cu privire la faptul că pe str. Tineretului Suceava, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului. În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 40 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe str. Tineretului, a surprins şi accidentat pe un minor de 6 ani, din comuna Comăneşti, care a pătruns cu bicicleta de pe str. Păcii pe str. Tineretului, fără a se asigura.
Imediat după producerea accidentului rutier, șoferul a oprit maşina a discutat cu victima şi având în vedere că minorul a spus că nu a suferit leziuni a plecat de la faţa locului. Ulterior în jurul orei 15.30 conducătorul auto a revenit la faţa locului, unde a rămas până la sosirea echipei operative. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”. şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava