Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 60 de poliţişti au fost implicaţi într-o amplă şi rapidă acţiune de identificare, localizare şi reţinere a unei persoane care a sustras aproape 5000 de lei de la o casă de pariuri.

Un angajat al unei case de pariuri din Burdujeni a sunat vineri seara la poliţie pentru a sesiza faptul că în jurul orei 19.20, un tânăr necunoscut i-a sustras încasările și a fugit.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că profitând de neglijența angajatului unei case de pariuri cu punct de lucru în cartierul Burdujeni, care a ieșit din casierie pentru a verifica un aparat și a lăsat ușa deschisă şi neasigurată, un tânăr necunoscut a pătruns în interior și a sustras suma de 4.900 lei. Hoţul l-a ameninţat pe casier după care a fugit.

În urma măsurilor operative întreprinse la nivelul Poliției municipiului Suceava, suspectul a fost identificat ca fiind un tânăr de 19 ani, din localitate, de la care s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului.

În cauză s-a dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, hoţul fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, el fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava