MOPAN Suceava

Un bărbat din Suceava care colectează fier din buncăre a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un boschetar. În cursul zilei de vineri, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Muncii se află un bărbat care prezintă o plagă înţepată la nivelul spatelui.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că persoană în cauză este C. Dumitru, de 61 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Victima a fost examinat medico-legal, specialiştii concluzionând că acesta prezintă o plagă înţepată, care s-a produs cu o coadă de mătură, care avea înfipt un cui în unul dintre capete, cu care scormonea prin gunoaie.

Din investigaţii a rezultat faptul că bărbatul, împreună cu soţia sa, strâng materiale feroase din buncărele de gunoi din cartierul Burdujeni. Poliţiştii au stabilit că bărbatul este violent, îi agresează pe ceilalţi boschetari care scormonesc prin guoaie, motiv pentru care are mai mulţi duşmani în rândul acestora.

În cursul zilei de vineri, victima împreună cu soţia s-au deplasat la buncărele din Burdujeni, după care s-au despărţit, iar la circa 20 de minute C. Dumitru a revenit la soţia sa declarând că a fost lovit de un boschetar, fără a preciza vreun nume.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta, iar în funcţie de concluziile medico-legale, se va dispune procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava