• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un sucevean în vârstă de 36 de ani căutat de autorităţile din Germania pentru mai multe infracţiuni a fost prins în Fălticeni. Vineri, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au reuşit depistarea lui L. Constantin, din Suceava, împotriva căruia autorităţile judiciare germane au emis mandat european de arestare. Suceveanul este cercetat pentru viol, vătămare corporală gravă şi jaf, tăinuire, furt, punerea în pericol a circulaţiei rutiere şi fuga de la locul accidentului.

Bărbatul a fost preluat de o escortă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi prezentat Curţii de Apel Suceava, care a emis mandatul de arestare pentru o perioadă de 5 zile. Constantin L. A fost introdus în arestul Poliţiei Suceava Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava