Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din Suceava în vârstă de 52 de ani care a furat opt biciclete, cu o valoare de peste 10.000 de lei, a fost prins de poliţiştii suceveni. În cursul zilei de vineri, 31 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate în mai multe cauze penale privind furturile de biciclete comise în Suceava, polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptelor ca fiind un bărbat de 52 de ani, din localitate, care a recunoscut comiterea furturilor, bicicletele fiind recuperate şi restituite persoanelor vătămate.
Furturile au fost săvârşite în perioada august 2014 – iulie 2015, bărbatul acţionând cu precădere în zona Obcini, George Enescu, Universităţii şi str. Şerban Rusu Arbore.
Bărbatul sustrăgea atât biciclete depozitate în scările blocurilor, asigurate sau nu cu sisteme de siguranţă, dar şi din anexe, curţi sau chiar biciclete lăsate pentru puţin timp nesupravegheate în locuri publice. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul sustrăgea biciclete cu valoare mare de piaţă, multe dintre acestea valorând între 1000 – 1500 lei.


„Pe timpul cercetărilor, polițiștii au mai stabilit și faptul că, bărbatul este autorul furtului din 29.07.2015, când, profitând de lipsa din localitate a părții vătămate, i-a sustras alte 2 biciclete, care de asemenea au fost recuperate şi restituite, chiar dacă proprietarul încă nu sesizase dispariţia acestora”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.
În cauză, s-a dispus măsura reținerii autorului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată competente cu propunere de arestare preventivă, în cauză fiind emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava