Concert pascal
MOPAN Suceava

Un sucevean i s-a plâns arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic,  că a vrut să cumpere cărți ortodoxe de pe net și a primit cărți neoprotestante. ”Zilele trecute am accesat un link în care era un formular pentru primirea câtorva cărți religioase. Am completat toate datele mele și am primit mesaj că vor veni la poștă. Dar am verificat mai bine și nu cred că au legătură cu credința ortodoxă. Ce aș putea face?”, a întrebat credinciosul.

”Stimate domnule,

Vă recomand să faceți retur la acele cărți, întrucât nu vă vor ajuta în demersul dumneavoastră duhovnicesc. Cât despre cărțile religioase cu caracter duhovnicesc, vă așteptăm pe pagina www.arimateea.ro pentru a vă alege orice carte doriți; transportul se face prin curier, oriunde în țară. Iar pentru ajutorul dumneavoastră, vi se poate oferi un pachet până la 100 lei, în mod gratuit!”, a răspuns înaltul prelat.

Un sucevean i s-a plâns arhiepiscopului Calinic că a vrut să cumpere cărți ortodoxe de pe net și a primit cărți neoprotestante. IPS Calinic: ”Vă recomand să faceți retur la acele cărți, întrucât nu vă vor ajuta în demersul duhovnicesc”, 4.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava