MOPAN Suceava

Două persoane din comuna Moldoviţa au fost înţelate de către o persoană care le-a cerut bani pe motiv că ar fi fost implicat într-un accident rutier. Astfel, sâmbătă, în jurul orei 14.30, agenţii Postului de Poliţie Moldovița au fost sesizaţi de către un tânăr de 30 ani, din Suceava și o femeie de 85 ani, din comuna Moldovița, despre faptul că au fost înșelați de către o persoană necunoscută cu suma de 440 lei, respectiv 30 lei.

Din cercetările și din investigațiile efectuate a rezultat faptul că în după amiaza zilei de vineri, în timp ce bătrâna se afla la domiciliu, în curtea locuinței a intrat un tânăr necunoscut care sub pretextul că a fost implicat într-un accident de circulație a solicitat împrumut suma de 200 lei pentru rezolvarea problemei. Tânărul a spus că este din comuna Vama și că îi va înapoia suma de bani în cursul zilei, şi totodată că îi lasă ca amanet un telefon mobil. În cele din umră, bătrâna i-a dat tânărului respectiv doar 30 lei.

În ceea ce-l priveşte pe tânărul de 30 de ani din Suceava, acesta se afla la locuința bunicii sale din comuna Moldovița. Aceeaşi persoană necuoscută, şi sub același pretext a solicitat ca împrumut suma de 440 lei pe care victima i-a înmânat-o, lăsându-i ca amanet un radio casetofon auto, un inel metalic, precum o carte de identitate a unui vehicul.
În cauză s-a întocmit dosar penal, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înșelăciune de agenţii Postului de Poliţie Moldoviţa.

„Poliţiştii atrag atenţia încă o dată cu privire la respectarea unor reguli preventive minime pentru a nu deveni victimele infracţiunilor de înşelăciune. Nu intraţi în relaţii comerciale cu persoane necunoscute, chilipirurile sau afacerile apare4nt avantajoase generând prejudicii greu recuperabile”, se spune într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava